Η Medochemie Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος

Με το βραβείο «Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος 2020» τιμήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, ως ένδειξη αναγνώρισης της εφαρμογής περιβαλλοντικά ορθών επιχειρηματικών πρακτικών, αλλά και της αφοσίωσής που επιδεικνύει η εταιρεία στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η αξιολόγηση έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος  κ. Κλέλιας Βασιλείου και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, στο πλαίσιο των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.

Όπως δήλωσε ο Δρ. Χριστάκης Σεργίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Medochemie, σε μια περίοδο όπου οι συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής μαστίζουν τον πλανήτη, η βράβευση αυτή ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες της Medochemie για προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τον αγώνα του προσωπικού της εταιρείας προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα ο Δρ Σεργίδης, διαβεβαίωσε ότι η Medochemie θα συνεχίσει την εφαρμογή πρακτικών, όπως τη χρήση της πράσινης ενέργειας, για μετριασμό της κλιματικής αλλαγής.

Η απονομή του βραβείου θα πραγματοποιηθεί σε Ειδική Επίσημη Τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.