Η Medochemie χορηγός των Διαδικτυακών Συζητήσεων ΕΕΙΚ και ΙΚυ

Στηρίζοντας την ακαδημαϊκή και επιστημονική κοινότητα, η φαρμακοβιομηχανία Medochemie καθίσταται χορηγός  μιας σειράς Διαδικτυακών Συζητήσεων, που διοργανώνουν το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κύπρου (ΕΕΙΚ /CREF) και το Ινστιτούτο Κύπρου (ΙΚυ).

Στόχος της πρωτότυπης αυτής πρωτοβουλίας, η ανάλυση και η επεξήγηση επίκαιρων ζητημάτων, που απασχολούν το κοινό, μέσα από επιλεγμένες εισηγήσεις και συμπεράσματα ερευνών, με απλή και κατανοητή γλώσσα.

Οι Διαδικτυακές Συζητήσεις πραγματοποιούνται στο σύγχρονο, εικονικό στούντιο του Ινστιτούτου Κύπρου, με συντονιστή τον Πρόεδρο του ΙΚυ, Ακαδημαϊκό και Καθηγητή Κώστα N. Παπανικόλα, και τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και ακαδημαϊκών, από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο πρώτος κύκλος συζητήσεων, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, άρχισε στις 3 Ιουνίου 2020, και επικεντρώνεται κυρίως στην επόμενη μέρα της πανδημίας του Covid-19 και τις επιπτώσεις στους τομείς της υγείας, της οικονομίας και της κοινωνίας ευρύτερα.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, κ. Νίκος Χρηστίδης, η εταιρεία ανέκαθεν στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη σφαιρική ενημέρωση του κοινού, προβάλλοντας παράλληλα το έργο και τα επιτεύγματα της επιστήμης, ως τρόπου ανάλυσης των διάφορων σύγχρονων προβλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρησιμοποιείς στοματικό διάλυμα αμέσως μετά το βούρτσισμα; – Γιατί δεν πρέπει...

Ένας οδοντίατρος αποκάλυψε τον εκπληκτικό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να πιάνετε το μπουκάλι με το στοματικό διάλυμα αμέσως μετά το βούρτσισμα των δοντιών...
×