Προς ολοκλήρωση η πρώτη φάση του Φωτοβολταϊκού Πάρκου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Υλοποιείται το νέο εμβληματικό έργο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), με την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού πάρκου και την δημιουργία καλυμμένων χώρων στάθμευσης, το οποίο αποτελεί μέρος του ευρύτερου Στρατηγικού Σχεδίου του Οργανισμού.

Αξιοποιώντας τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις υποδομές του με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, ο Οργανισμός ολοκληρώνει την πρώτη φάση του έργου στις 7 Ιανουαρίου 2024 και τη δεύτερη φάση τον Μάρτιο.

Με την ολοκλήρωσή του, το Φωτοβολταϊκό Πάρκο θα έχει δυναμικότητα 1.3 MWp, με το συνολικό κόστος του έργου, το οποίο εντάσσεται  στα πλαίσια του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, να ανέρχεται στα €1,8 εκατομμύρια + Φ.Π.Α.

Θέτοντας στο επίκεντρο, όχι μόνο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, ο Οργανισμός, κάνει πιο «πράσινη» τη λειτουργία του, μέσα από την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, για ένα καλύτερο μέλλον. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στον ακόλουθο σύνδεσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άποψη των άλλων

Του Δρος Γιώργου  Πισιάρα* Κανένας δεν μπορεί να συμφωνεί μαζί σας συνεχώς, ούτε κι εσείς κατανοείτε πάντα τους άλλους. Αν περιμένετε απο τους γύρω σας...
×