Συμμετέχει και ο κλάδος νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ στην 24ώρη απεργία

Το Δ.Σ. του Κλάδου Γ.Ν. Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ αποφάσισε όπως προχωρήσει σε από κοινού με όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς των νοσηλευτών, σε 24ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 24.06.2020.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η πιο πάνω απόφαση, λήφθηκε αναγκαστικά μετά τη διαπίστωση ότι παρόλες τις προσπάθειες να εξευρεθεί λύση στο θέμα της υποστελέχωσης συζητώντας σε πολύωρες συναντήσεις με το Υπουργείο Υγείας και τη Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ, παρατηρείται μια αδικαιολόγητη κωλυσιεργία στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Κατά τις πολύωρες συζητήσεις έχει γίνει από όλους παραδεκτό και επιβεβαιώθηκε η σοβαρότητα και η επιβαλλόμενη λύση του προβλήματος.

Παρόλη την υπομονή που έχουμε επιδείξει και τις υποχωρήσεις από τις αρχικές μας θέσεις, δυστυχώς δεν διαφαίνεται υλοποίηση των συμφωνηθέντων.

Στόχος της στάσης εργασίας δεν είναι η ταλαιπωρία του κοινού, αλλά η απάμβλυνση του σοβαρού προβλήματος της υποστελέχωσης που ταλανίζει τα δημόσια νοσηλευτήρια.

Μόνος και απώτερος σκοπός μας ήταν και παραμένει η προσφορά ποιοτικής νοσηλευτικής φροντίδας στους πολίτες, μέσα σε ανθρώπινο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Τέλος καλούμε όλους τους νοσηλευτές και μαίες όπως συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση μας για το καλό όλων μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρησιμοποιείς στοματικό διάλυμα αμέσως μετά το βούρτσισμα; – Γιατί δεν πρέπει...

Ένας οδοντίατρος αποκάλυψε τον εκπληκτικό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να πιάνετε το μπουκάλι με το στοματικό διάλυμα αμέσως μετά το βούρτσισμα των δοντιών...
×