Ακόμη δύο ιδιωτικά νοσηλευτήρια ανακοίνωσαν την ένταξη τους στο ΓεΣΥ

Με ανακοίνωσή του το Ιατρικό Κέντρο Ελπίς αναφέρει:

“Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την ένταξη μας στη Β΄ Φάση του ΓεΣΥ με το Παθολογικό, το Διαβητολογικό κ Μικροβιολογικό Τμήμα, καθώς και με το σύγχρονο Οφθαλμολογικό Τμήμα μας. Με συνέπεια και έχοντας στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας.

Οι ιατροί και το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου ΕΛΠΙΣ. είναι έτοιμοι να συμβάλουν με το καλύτερο τρόπο στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των τελευταίων ετών. Η ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ( Β’ Φάση του Γεσυ ) ξεκινάει την 1η Ιουνίου. Το Γενικό Σύστημα Υγείας ολοκληρώνεται και οι πολίτες αποκτούν ισότιμη πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας.

Καλή αρχή σε όλους και καλή δύναμη 

Στην Β’ φάση του ΓεΣΥ και το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο

Σε συμφωνία για ένταξη στη Β` φάση του ΓΕΣΥ κατέληξε σήμερα η διεύθυνση του Ιδιωτικού  Νοσοκομείου Ευαγγελισμός με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η  εξέλιξη αυτή χαροποιεί ιδιαίτερα το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός το οποίο θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας στους ασθενείς της Πάφου και όχι μόνο.

Με την ευκαιρία αυτή η διεύθυνση του Νοσοκομείου  εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους γιατρούς του Ευαγγελισμού και όλους τους επαγγελματίες Υγείας του νοσηλευτηρίου που σε αυτή τη διαπραγμάτευση στήριξαν την πάγια θέση της εταιρείας για παροχή των καλύτερων και υψηλότερων δυνατών υπηρεσιών. Ευχαριστεί επίσης τη διεύθυνση του ΟΑΥ για την αμέριστη συνεργασία στην προσπάθεια όλων να έχουμε ένα δυνατό και ωφέλιμο Σχέδιο Υγείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία και για ενημέρωση του κοινού θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών καταλήγει στην ανακοίνωση της η Διεύθυνση του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.