Βραδιές Πολιτισμού προσέφερε η Medochemie σε συνεργάτες της από το χώρο της υγείας

Βραδιές Πολιτισμού προσέφερε η Medochemie σε συνεργάτες της από το χώρο της υγείας

Βραδιές Πολιτισμού για τους συνεργάτες της, επαγγελματίες του τομέα της Υγείας, διοργάνωσε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, τηρώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Η ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσίασε στην Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία  θεατρικές παραστάσεις με το  έργο «Νερά της Κύπρου, της Συρίας και της Αιγύπτου», βασισμένο στην ποίηση του μεγάλου μας ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη.

Τα μέλη του ΘΕΠΑΚ επιδεικνύοντας υψηλή αφοσίωση, απέδωσαν την θεατρικότητα και την μελωδικότητα της ποιητικής γλώσσας του Αλεξανδρινού ποιητή με άψογη ερμηνεία. Ο σκηνοθέτης του έργου καθηγητής Μιχάλης Πιερής με σεβασμό και ευρηματικότητα συνδύασε αρμονικά  τις διαδραματιζόμενες σκηνές των αντιπροσωπευτικών ποιημάτων  από το συνολικό έργο του ποιητή, διανθισμένες μουσικά με συνθέσεις του Ευαγόρα Καραγιώργη.

Τις παραστάσεις παρακολούθησε μεγάλος αριθμός ιατρών, οδοντιάτρων και φαρμακοποιών. Η Medochemie με την πραγματοποίηση των φετινών θεατρικών παραστάσεων προσέφερε την ευκαιρία στους προσκεκλημένους της να περάσουν  όμορφες βραδιές γεμάτες συγκινήσεις και υψηλή πνευματικότητα.