Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα

Για 14η χρονιά ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου και το Stelios Philanthropic Foundation βράβευσαν νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα.

Κατά τη φετινή τελετή απονομής των Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece, το πρώτο βραβείο, ύψους € 50.000, δόθηκε στη Δάφνη Μπεχτσή, για την movie streaming πλατφόρμα www.cinobo.gr, το δεύτερο βραβείο, ύψους € 30.000, στον youtuber Χρήστο Τσούνη και το κανάλι www.financialgreeks.gr και το τρίτο βραβείο, ύψους € 20.000, στον Γιάννη Χοχώλη, για τo e-shop www.aithrio.com.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του ιδρύματος, «οι εταιρείες, οι οποίες ξεχώρισαν, προέρχονται από το χώρο της “νέας οικονομίας” και αποτελούν εταιρείες που προσαρμόζονται στην μεταβαλλόμενη τεχνολογία και τη χρησιμοποιούν για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά βραβεύσαμε και τιμήσαμε τη νεανική επιχειρηματικότητα. Οι αιτήσεις που λάβαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακές και μας γέμισαν αισιοδοξία ότι οι νέοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα είναι γεμάτοι πάθος, όραμα και φαντασία. Και αυτό είναι κάτι που προσωπικά με συγκινεί. Εύχομαι στους βραβευθέντες να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και δυναμισμό τις δραστηριότητές τους.

Τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs θα συνεχίσουν να στηρίζουν σταθερά την προσπάθεια της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και να παραμένουν επίκαιρα, όπως και εγώ προσωπικά θα παραμείνω δίπλα στους νέους επιχειρηματίες», ανέφερε ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, μετά την τελετή της βράβευσης.