Μόνο με την προϋπόθεση να εργάζεστε για το φως!

«Εγώ Με τα καινούργια χρώματα Μια νέα ποίηση Θα σχηματίσω Και θα γίνω Παρθενώνας Στις καινούργιες εποχές Των ήχων»

Του Δρος Γιώργου  Πισιάρα*

Προσκολληθείτε μόνο στη διδασκαλία που σας φέρνω, θα είστε συνεχώς μαζί μου. Όταν βλέπω μια ψυχή που εργάζεται για το φώς, έλκομαι απο αυτήν, όπως οι πεταλλούδες απο το φώς μιας λάμπας. Αλλά μόνο με αυτή την προυπόθεση: να εργάζεστε για το φώς. Διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα, ούτε οι υποσχέσεις, αλλά ούτε και οι απειλές θα με κάνουν να υποκύψω.

Αγαπώ το φώς, την ομορφιά, την αγνότητα: αν εργάζεστε πάνω σε αυτές τις ιδιότητες θα είμαι συνεχώς μαζί σας, η σκέψη μου θα είναι μαζί σας για να σας στηρίζει, να σας βοηθάει, να σας προστατεύει. Αν όμως βλέπω ότι θέλετε να με κερδίσετε για να με έχετε για σας και μόνο, χωρίς να αφήνετε τίποτα για τούς άλλους, μπροστά σε αυτό τον εγωισμό, αυτό τον παραλογισμό, αισθάνομαι φόβο και κάνω τα πάντα για να σας ξεφύγω. Δεν πρέπει να έρχεστε εδώ με σκοπό να με «τυλίξετε», να με κερδίσετε για τον εαυτό σας, αλλά για να μορφωθείτε και για να εργαστείτε.

 Όσο θα με αναζητάτε μόνο στο φυσικό επίπεδο, να ξέρετε ότι δεν θα μπορώ ποτέ να σας ικανοποιώ γιατί δεν υπάρχει χρόνος για να ασχοληθώ υλικά με όλους σας.Όταν σας συναντώ, μπορώ να σας δώσω ένα φυστίκι, μια καραμέλα, ένα χαμόγελο, αυτό είναι όλο.

Αν όμως ανεβείτε πιο ψηλά στον τομέα της σκέψης, του πνεύματος, εκεί μπορώ να ασχολούμε με όλους σας ταυτόχρονα και χωρίς διακοπή. Κάθε μέρα, σε κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας, δέχεστε κάτι. Αν με αναζητάτε στο φυσικό επίπεδο, δεν θα σας χρησιμεύσω σε σπουδαία πράγματα, αν όμως μπορείτε να με αναζητήσετε σε άλλες περιοχές, θα αισθανθείτε ότι δεν σταματάω να ασχολούμαι με εσάς.

Πώς; Αυτό είναι δική μου δουλειά. Όμως αυτό και μόνο με ενδιαφέρει: να ασχολούμαι με εσάς και με πολλούς άλλους ακόμη που δεν γνωρίζετε. Αν δεν αισθάνεστε να δέχεστε κάτι, είναι γιατί είστε κλειστοί  γιατί δεν μάθατε να ανεβαίνετε στίς φωτεινές περιοχές για να καταλάβετε ότι δεν ζητάω παρά να σας τρέφω με τα πιο ουσιαστικά στοιχεία. Και μάλιστα θα πάω ακόμα πιο μακριά.

Ας  υποθέσουμε ότι αποφασίζω να μην κάνω πια σεμινάρια, να μην σας αποκαλύπτω πια τίποτα, λοιπόν, αυτό δεν θα ήταν λόγος για να σταματήσετε να έρχεστε να με βλέπετε. Γιατί δεν έρχεται κανείς σε μια πνευματική διδασκαλία για να συσσωρεύσει αποκλειστικά και μόνο γνώσεις όπως γίνεται στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, όπου όταν , πια οι σπουδές τελειώσουν, οι σπουδαστές εγκαταλείπουν τους καθηγητές.

Εδώ έρχεστε βέβαια για να μορφωθείτε, όμως αυτή η μόρφωση πρέπει να σας χρησιμεύσει για να κάνετε μια εργασία. Και αυτή ηεργασία είναι να σχηματίσουμε όλοι μαζί μια μπαταρία εξαιρετικής ισχύος. Ναι, εκατοντάδες ψυχές και πνεύματα ενωμένα που παράγουν μαγικά κύματα μιας εκπληκτικής δύναμης για να βοηθήσουν και να φωτίσουν τους ανθρώπους που είναι βυθισμένοι μέσα στα σκοτάδια και τις λύπες.

Ο σκοπός σας δν πρέπει ποτέ να είναι ούτε εγώ ούτε η επιστήμη, αλλά η πνευματική εργασία για το καλό της ανθρωπότητας.

  • M.D, Παθολόγος-Βελονιστής-Παραψυχολόγος, (Πρόεδρος Παγκύπριου Ομίλου Παραψυχολογίας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΕΥΝΑ: Η φωτορύπανση τη νύχτα συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης Αλτσχάιμερ

Η έκθεση στην εξωτερική νυχτερινή φωτορύπανση μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης της νόσου Αλτσχάιμερ περισσότερο από άλλους παράγοντες κινδύνου για άτομα ηλικίας κάτω...
×