Ενεργοποίηση της πρόσβασης ΑΕΥ, νοσηλευτών και μαιών στο αρχείο δικαιούχου 

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας με ανακοίνωση του ενημερώνει τους δικαιούχους ότι την Τετάρτη, 31η Ιουλίου 2024 τίθεται σε εφαρμογή αναβάθμιση του Συστήματος Πληροφορικής του ΓεΣΥ μέσω της οποίας οι Άλλοι Επαγγελματίες Υγείας (ΑΕΥ), οι Νοσηλευτές και οι Μαίες αποκτούν πρόσβαση στο Αρχείο Δικαιούχου.

Σας ενημερώνουμε πρόσθετα ότι η πρόσβαση θα είναι εφικτή μόνο για 7 ημέρες από την ημερομηνία δημιουργίας επίσκεψης σας σε συγκεκριμένη ειδικότητα ΑΕΥ, Νοσηλευτών και Μαιών και μόνο εφόσον έχετε δώσει πρόσβαση στη συγκεκριμένη ειδικότητα ΑΕΥ, Νοσηλευτών και Μαιών μέσω της Πύλης Δικαιούχων.

Ως εκ τούτου στις περιπτώσεις για τις οποίες επιθυμείτε οι παροχείς αυτοί να έχουν πρόσβαση στο Αρχείο σας ή στο αρχείο του παιδιού σας, παρακαλείστε όπως προχωρήσετε με ενεργοποίηση της δυνατότητας αυτής ακολουθώντας τα πιο κάτω βήματα:

  1. Μετάβαση στο ‘Αρχείο Δικαιούχου’, από την αρχική σελίδα της Πύλης Δικαιούχων επιλέγοντας το δικό σας προφίλ ή το προφίλ του παιδιού σας στην Πύλη Δικαιούχων.
  • Επιλογή ‘Διαχείριση Πρόσβασης’, για ΑΕΥ και Νοσηλευτές/Μαίες
  • Επιλογές συγκεκριμένων ειδικοτήτων ΑΕΥ, Νοσηλευτών και Μαιών, πατώντας στην αντίστοιχη κλειδαριά έτσι ώστε η ένδειξη να γίνει πράσινη
  • Επιλογή «Αποθήκευση Προτιμήσεων»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέχρι ποια ηλικία μπορεί ένας σκύλος να εκπαιδευτεί – Χρήσιμες συμβουλές

Μόνο μέσω της σωστής εκπαίδευσης και της επαρκούς κοινωνικοποίησης ο πιο πιστός μας φίλος θα μπορεί να ζήσει μαζί με εμάς και άλλα ζωάκια χωρίς προβλήματα. Μόνο με...
×