Το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΠΑΚ, βραβεύθηκε στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιακής Ανεπάρκειας

Σημαντική διάκριση έλαβε μέρος των ερευνητικών αποτελεσμάτων του προγράμματος «SupportHeart» του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), αποσπώντας ένα από τα βραβεία στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιακής Ανεπάρκειας, στην κατηγορία «Καλύτερη Ελεύθερη Ανακοίνωση».

Η Δρ Κατερίνα Φιλίππου, εκ των βασικών ερευνητριών του προγράμματος, παρουσίασε στο συνέδριο μέρος των αποτελεσμάτων που αφορά στον πληθυσμό ατόμων με καρδιακή ανεπάρκεια και σακχαρώδη διαβήτη.

Η Δρ Φιλίππου ανέδειξε τη σημαντικότητα και αποτελεσματικότητα της υποστήριξης ατόμων με καρδιακή ανεπάρκεια και σακχαρώδη διαβήτη στη σχετιζόμενη με την υγεία ποιότητα ζωής τους.

Τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για τους πληθυσμούς με συννοσηρότητες και χρόνιες παθήσεις, των οποίων η διαχείριση είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Το πρόγραμμα, το οποίο συντονίζει η Καθηγήτρια και Κοσμήτειρα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΤΕΠΑΚ, Δρ Αικατερίνη Λαμπρινού, ξεκίνησε το 2018 και υποστηρίζει άτομα με καρδιακή ανεπάρκεια και τους φροντιστές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρησιμοποιείς στοματικό διάλυμα αμέσως μετά το βούρτσισμα; – Γιατί δεν πρέπει...

Ένας οδοντίατρος αποκάλυψε τον εκπληκτικό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει να πιάνετε το μπουκάλι με το στοματικό διάλυμα αμέσως μετά το βούρτσισμα των δοντιών...
×