Ο Υπουργός Υγείας συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας

Υπουργός Υγείας – Συνάντηση με ΟΑΥ Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, Λευκωσία, Κύπρος Ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός σε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ). // Minister of Health – Meeting with HIO HIO Headquarters, Lefkosia, Cyprus The Minister of Health, Mr Michael Damianos, at a meeting with the Board of Directors of the Health Insurance Organisation (HIO).

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας είχε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός. Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι πρόκειται για συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

«Είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις προκλήσεις οι οποίες έχουν εμφανιστεί και να βρούμε τρόπους να τις αντιμετωπίσουμε. Μέσω της συνεργασίας και της διαφάνειας μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», σημείωσε ο Υπουργός Υγείας. 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού κ. Σταύρος Μιχαήλ ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος, όπως είπε, επέλεξε να επισκεφθεί τον ΟΑΥ λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Μιχαήλ επεσήμανε ότι η επίσκεψη του κ. Δαμιανού καταδεικνύει τη στήριξη του Υπουργείου Υγείας στην προσπάθεια για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών σε ένα περιβάλλον το οποίο θα αναβαθμίζει και την βιωσιμότητα του Οργανισμού.