Ο Υπουργός Υγείας εξήρε το έργο του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Το Υπουργείο Υγείας θα είναι συμπαραστάτης του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός, εξαίροντας το έργο που επιτελείται.

Το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Δαμιανός πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, στην Παλώδια, συνοδευόμενος από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Υπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μελάθρου και την νέα πτέρυγα «Απόδημου Ελληνισμού», ενώ ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο αποκατάστασης και η στέγη ηλικιωμένων.

Σε δήλωση του, ο κ. Δαμιανός εξέφρασε τη χαρά του για την πρώτη του επίσκεψη στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ «το οποίο έχει προσφέρει πάρα πολλά και συνεχίζει να προσφέρει στον τόπο, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις».

Συγχαίροντας το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό για το έργο που επιτελούν, διαβεβαίωσε πως «εκεί και όπου μπορεί, το Υπουργείο θα είναι συμπαραστάτης, θα είμαστε δίπλα τους».

(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΗΦ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άποψη των άλλων

Του Δρος Γιώργου  Πισιάρα* Κανένας δεν μπορεί να συμφωνεί μαζί σας συνεχώς, ούτε κι εσείς κατανοείτε πάντα τους άλλους. Αν περιμένετε απο τους γύρω σας...
×