ΟΑΥ: Ένταξη νέων υπηρεσιών στο ΓεΣΥ από 1η Δεκεμβρίου 2020

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει ότι η Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου 2020 έχει οριστεί ως η ημερομηνία ένταξης στο ΓεΣΥ των υπηρεσιών της προληπτικής οδοντιατρικής και των εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών για τα επαγγέλματα των Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλευτικής, Νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών, Λογοπαθολόγων, Κλινικών Ψυχολόγων και Κλινικών Διαιτολόγων.

Οι εγγραφές και η σύναψη σύμβασης για τους πιο πάνω παρόχους έχουν αρχίσει και βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να δουν τους εν λόγω παρόχους από την ιστοσελίδα του ΓεΣΥ (www.gesy.org.cy) εντός των επόμενων ημερών,  μέσω του συνδέσμου «Αναζήτηση Παροχέων», αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία  εγγραφής και σύναψης σύμβασης τους με τον Οργανισμό.

Ο Οργανισμός,  παρ’ όλη την καθυστέρηση που υπήρξε στην εγγραφή και σύναψη  σύμβασης με τους πιο πάνω παρόχους λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε εν καιρό πανδημίας, κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς τη ολοκλήρωση του ΓεΣΥ, την μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση στον τομέα της Υγείας. Το Γενικό Σύστημα Υγείας εμπλουτίζεται και διευρύνεται, εξυπηρετώντας  τον στόχο της αναβάθμισης  των υπηρεσιών προς τους δικαιούχους του ΓεΣΥ.