Μήνυμα από τον νέο Πρόεδρο του ΔΣ του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, καθ. Μιχάλη Κωμοδρόμου

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι, 

Με τιμά ιδιαίτερα που γίνομαι μέλος του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, αυτού του αναγνωρισμένου και μεγάλου κύρους οργανισμού. Έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την ποιότητα και τον αντίκτυπο της δουλειάς σας, ανυπομονώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να συνεργαστούμε για την επίτευξη των υψηλών στόχων του Ινστιτούτου.

Οι προκλήσεις στα θέματα της υγείας αλλά και οι ευκαιρίες που προκύπτουν από την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας είναι αναμφίβολα πολλές. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αποστολή αριστείας του Ινστιτούτου στην έρευνα, τις ιατρικές υπηρεσίες και την εκπαίδευση. Έχουμε μοναδικό ρόλο και ευθύνη για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας στη χώρας μας, αλλά και για να συνεισφέρουμε στην επιστημονική έρευνα και γνώση διεθνώς.

Το Ινστιτούτο βρίσκεται σε μια θετική τροχιά ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, στον τομέα των υποδομών βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του νέου κτηρίου, το οποίο θα στεγάσει νέα εργαστήρια και ερευνητικές ομάδες και θα δώσει τη δυνατότητα καλύτερης και πιο αποτελεσματικής χρήσης των χώρων του Ινστιτούτου. Βρισκόμαστε, επίσης, πολύ κοντά στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του Φυσιοθεραπευτικού Κέντρου στους χώρους του Ινστιτούτου, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα  προσφοράς νέων υπηρεσιών και θεραπειών.    

Είμαι βέβαιος ότι έχουμε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά μας για να συνεχίσουμε να  συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην κοινωνία μέσω των υπηρεσιών και της έρευνάς μας. Είναι τιμή για μένα και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που είμαστε μέρος αυτής της καταπληκτικής ομάδας. 

Ελπίζουμε και προσβλέπουμε σε μια καλύτερη νέα χρονιά.  Με την ευκαιρία, εύχομαι όλοι μαζί με υγεία, με οικογενειακή ευτυχία, με δύναμη και δημιουργικότητα να προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά.  


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 
Καθ. Μιχάλης Κωμοδρόμος 

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου