ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ: Διαδικτυακή Ενημέρωση για «Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών»

Το Ινστιτούτο Κύπρου (ΙΚυ) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τις εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα, της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Περιβαλλοντικές Επιστήμες, MSc/MPhil (Μεταπτυχιακό)

Ενέργεια, Περιβάλλον και Ατμοσφαιρικές Επιστήμες (Διδακτορικό)

Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 18:00-19:00 μ.μ.

Επιστήμη Δεδομένων και Προσομοίωση, MSc (Μεταπτυχιακό)

Υπολογιστικές Επιστήμες (Διδακτορικό)

Τρίτη, 22 Ιουνίου, 18:00-19:00 μ.μ.

Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά, MSc (Μεταπτυχιακό)

Επιστήμη και Τεχνολογία στην Αρχαιολογία και την Πολιτιστική Κληρονομιά (Διδακτορικό)

Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 18:00- 19:00 μ.μ.

Παρουσιάσεις θα κάνουν συντονιστές και καθηγητές των προγραμμάτων σπουδών.

Λειτουργοί του Ινστιτούτου Κύπρου θα παρουσιάσουν τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών, τις διαδικασίες αίτησης και ευκαιρίες για υποτροφίες. Φοιτητές και απόφοιτοι των προγραμμάτων θα είναι διαθέσιμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να υποβάλει ερωτήσεις, τόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όσο και μετά την παρουσίαση.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και θα είναι ανοικτή για το κοινό. Για να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε, υποβάλλοντας ερωτήσεις ή σχόλια, είναι απαραίτητο να εγγραφείτε στην πλατφόρμα GoToWebinar, από όπου θα μεταδοθεί ζωντανά η εκδήλωση. Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε αυτόματη επιβεβαίωση μέσω email. Για να κάνετε εγγραφή μπορείτε να μπείτε από τον σύνδεσμο πιο πάνω του προγράμματος που σας ενδιαφέρει.

Το Ινστιτούτο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για εισδοχή φοιτητών κατά το Φθινοπωρινό εξάμηνο του 2021 μέχρι τις 3 Ιουλίου, 2021 (για φοιτητές που δεν χρειάζονται φοιτητική βίζα). Το Φθινοπωρινό εξάμηνο αρχίζει στις 4 Οκτωβρίου, 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στη σελίδα της εκδήλωσης εδώ.

Επικοινωνία:

Email: [email protected]

Τηλ: +357 22208614

Ιστοσελίδα: https://www.cyi.ac.cy/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άποψη των άλλων

Του Δρος Γιώργου  Πισιάρα* Κανένας δεν μπορεί να συμφωνεί μαζί σας συνεχώς, ούτε κι εσείς κατανοείτε πάντα τους άλλους. Αν περιμένετε απο τους γύρω σας...
×