Η Medochemie στήριξε για άλλη μια χρονιά την Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Υπέρταση

Η Medochemie στήριξε για άλλη μια χρονιά την Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Υπέρταση

Η εταιρεία Medochemie ήταν και φέτος χορηγός της Εκστρατείας Διαφώτισης για την Υπέρταση, που διοργάνωσαν η Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου και η Κυπριακή Εταιρεία Υπέρτασης.

Στη διάρκεια της Εκστρατείας Διαφώτισης, με μήνυμα «Μέτρησε την πίεσή σου, Ρύθμισε την, Ζήσε περισσότερο», το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από διακεκριμένους καρδιολόγους για τις σοβαρές επιπλοκές που προκαλεί η υψηλή αρτηριακή πίεση, καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε φέτος ψηφιακά, με διαφωτιστικά φιλμάκια, επιστημονικά άρθρα και ενημερωτικά Δελτία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στοχευμένες αναρτήσεις στη σελίδα της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης, η εταιρεία ανέκαθεν καθίσταται αρωγός σε πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, γύρω από θέματα που αφορούν το πολυτιμότερο αγαθό, αυτό της υγείας. Το ενδιαφέρον της Medochemie για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των πολιτών είναι διαχρονικό, γι’ αυτό και στηρίζει ενεργά και με ουσιαστικό τρόπο τέτοιες προσπάθειες, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που διανύουμε λόγω της covid-19, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Η Εκστρατεία Ενημέρωσης για την Υπέρταση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άποψη των άλλων

Του Δρος Γιώργου  Πισιάρα* Κανένας δεν μπορεί να συμφωνεί μαζί σας συνεχώς, ούτε κι εσείς κατανοείτε πάντα τους άλλους. Αν περιμένετε απο τους γύρω σας...
×