Επιτυχής Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου

Με ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση εθελοντών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 αιμοδοσία στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ογκολογικού Νοσηλευτή. Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με την πολύτιμη συμμετοχή εργαζομένων του Κέντρου, της Τράπεζας Κύπρου, καθώς και εθελοντών και φίλων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, ενισχύοντας τον διαρκή αγώνα για την εθελοντική αιμοδοσία, υπογραμμίζει μέσα από τις δράσεις του τη σημαντικότητα της ανιδιοτελούς αυτής πράξης, που υπηρετεί τον άνθρωπο χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Οι συμμετέχοντες εθελοντές, προσφέροντας λίγο από τον χρόνο και το αίμα τους, έδωσαν το παράδειγμα της κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης, στηρίζοντας την ευρύτερη προσπάθεια για την εξασφάλιση επαρκών αποθεμάτων αίματος. Η συμβολή τους αυτή ήταν και είναι ανεκτίμητη, καθώς κάθε σταγόνα αίματος μπορεί να σώσει μια ζωή και να προσφέρει ελπίδα και ανακούφιση σε ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους, όσοι συμμετείχαν και στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία, και καλεί το κοινό να συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δράσεις. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά μια πράξη προσφοράς, αλλά μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που μας ενώνει όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διανυκτερεύοντα φαρμακεία Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Λευκωσία ΕπίθετοΟνομαΔιεύθυνσηΣυμπληρωματική ΔιεύθυνσηΔήμος /ΚοινότηταΤηλέφωνο ΦαρμακείουΤηλέφωνο ΟικίαςΣωκράτουςΟλυμπιάδαΛεωφ. Τζων Κέννεντυ 103, Κατ. 3Απέναντι από ESSO, δίπλα από το περίπτερο Λάμπρος, 500μ από LIDLΠαλλουριώτισσα222100620ΤάππαςΤήνιαΜετοχίου 51, Κατ. Β-ΔΜετά από...
×