Εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία σε μεγάλα κέντρα

Το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου προχωρεί στην λειτουργία μεγάλων εμβολιαστικών κέντρων, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων/κηδεμόνων και δη των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στις 2 Ιανουαρίου 2022, το εμβολιαστικό κέντρο στην Κρατική έκθεση – σημείο Α’ θα εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού) από τις 08:00 ως τις 14:00.

Στις 8 Ιανουαρίου 2022, το εμβολιαστικό κέντρο στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – σημείο Α’ θα εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού) από τις 08:00 ως τις 14:00.

Στις 15 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών κοινοτήτων στην Τριμίκλινη για την εξυπηρέτηση των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, επίσης από τις 08:00 ως τις 14:00.
 
Υπενθυμίζεται ότι, σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα παγκύπρια στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2022, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα εξυπηρετούνται παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, στα πιο κάτω σημεία:

Στην Λευκωσία, Κρατική Έκθεση – κέντρο Α’, Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Κέντρο Υγείας Λατσιών (αύξηση ημερήσιων ραντεβού).

Στην Λεμεσό, στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – κέντρο Α’ και στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο (αύξηση ημερήσιων ραντεβού).
 
Στην Λάρνακα, στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο (αύξηση ημερήσιων ραντεβού).

Στην Αμμόχωστο, στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Νοσοκομείο Αμμοχώστου (αύξηση ημερήσιων ραντεβού).

Στην Πάφο, στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Γενικό Νοσοκομείο (αύξηση ημερήσιων ραντεβού).

 Παράλληλα σε άλλα σημεία των εμβολιαστικών κέντρων, στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2022, θα εξυπηρετούνται και άτομα 12 ετών και άνω μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού για εμβολιασμό και Walk-in μόνο για τον προγραμματισμένο εμβολιασμό δεύτερης δόσης Moderna ή Pfizer-BioNTech, νοουμένου πως η πρώτη δόση έγινε στο ίδιο κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διανυκτερεύοντα φαρμακεία Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Λευκωσία ΕπίθετοΟνομαΔιεύθυνσηΣυμπληρωματική ΔιεύθυνσηΔήμος /ΚοινότηταΤηλέφωνο ΦαρμακείουΤηλέφωνο ΟικίαςΣωκράτουςΟλυμπιάδαΛεωφ. Τζων Κέννεντυ 103, Κατ. 3Απέναντι από ESSO, δίπλα από το περίπτερο Λάμπρος, 500μ από LIDLΠαλλουριώτισσα222100620ΤάππαςΤήνιαΜετοχίου 51, Κατ. Β-ΔΜετά από...
×