Αναστολή των μέτρων αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Ωρομίσθιου προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου

Η Γενική Συνέλευση του Ωρομίσθιου Προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου που συνήλθε σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 αποφάσισε ομόφωνα αναστολή των μέτρων που θα πραγματοποιούσαν, αφού έλαβαν επίσημες διαβεβαιώσεις από τον ΟΚΥπΥ για άμεση πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της νέας μονάδας αιμοκάθαρσης που αναμένεται να λειτουργήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ,ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΔΕΕ ΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ, «αποτελεί θετική εξέλιξη το γεγονός πως, έστω και την υστάτη, ο ΟΚΥπΥ αντιλήφθηκε την ανάγκη για πρόσληψη επιπρόσθετου ωρομίσθιου προσωπικού για την κάλυψη των νέων αναγκών και αναμένουμε πως θα τηρήσει αυτήν του την δέσμευση».

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και το Ωρομίσθιο Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα τοποθετούνται με τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κορονοϊός: Οι επαναμολύνσεις είναι παρόμοια σοβαρές με την αρχική μόλυνση από...

Οι επαναμολύνσεις από κορονοϊό έχουν πιθανώς παρόμοια σοβαρότητα με την αρχική μόλυνση, αναφέρει μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Communications Medicine». Πόσοι...
×