Ακόμα μία δωρεά από τη Remedica 430χιλιάδων μασκών

Ανάσα στο βεβαρυμμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας εν όψει κορωνοϊού για ακόμη μια φορά δίνει η δωρεά της φαρμακοβιομηχανίας Remedica, πρόσθετες 430χιλιάδες προστατευτικές μάσκες, οι οποίες παραδόθηκαν την Τρίτη 17/11/2020 στον ΟΚΥΠΥ για τις ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία με την πανδημία, εκ της οποίας όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στις οποίες καλούμαστε να προσαρμοστούμε δείχνοντας υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης, η εταιρεία Remedica αποδεικνύει εμπράκτως το σημαντικό ρόλο της στην κοινωνία καθώς και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Σε δηλώσεις του ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντή του ομίλου εταιρειών REMEDICA ανέφερε « Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας είχαμε δεσμευτευτεί ότι θα είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το πράξαμε και θα συνεχίζουμε να το πράττουμε. H REMEDICA καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το τέλος της κρίσης να μας βρει όλους παρόντες, υγιείς σωματικά – ψυχικά και αισιόδοξους για την επάνοδό μας στην
κανονικότητα»

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Ενώ σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα.