Η άμεση πρόσβαση όλων των πολιτών ανεξαιρέτως, σε ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες, με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την κατάλληλη αντιμετώπιση παθήσεων, αποτελεί ένα από τους πιο βασικούς παράγοντες στην επιτυχή αντιμετώπισή τους και αποστολή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός, ο οποίος υλοποιεί αριθμό δράσεων στη βάση ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου, προχώρησε στην αλλαγή των ωραρίων λειτουργίας των Νοσηλευτηρίων του, παρέχοντας τη δυνατότητα διευθέτησης επισκέψεων και επεμβάσεων και τις απογευματινές ώρες σε αρκετές ειδικότητες. Oι ειδικοί ιατροί του ΟΚΥπΥ, εξυπηρετούν καθημερινά τους ασθενείς στα 8 Νοσηλευτήρια του Οργανισμού, χωρίς λίστες αναμονής και με άμεσα διαθέσιμα ραντεβού και τις απογευματινές ώρες.

Η διαδικασία διευθέτησης ραντεβού είναι απλή και μπορεί να γίνει είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού στο www.shso.org.cy στην ενότητα «Κλείσε ραντεβού με ιατρό». Με την καταχώρηση του αιτήματος, αρμόδιος λειτουργός του ΟΚΥπΥ στο Νοσηλευτήριο όπου που εργάζεται ο ιατρός, επικοινωνεί τηλεφωνικώς με τον πολίτη σε διάστημα που δεν ξεπερνά τις 48 ώρες, για τη διευθέτηση της επίσκεψης. Εναλλακτικά οι πολίτες έχουν την δυνατότητα διευθέτησης ραντεβού τηλεφωνικώς, στους πιο κάτω αριθμούς:

Ο ΟΚΥπΥ, ως ο μεγαλύτερος πάροχος Υγείας στην Κύπρο διαθέτει τους περισσότερους ειδικούς γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων με πολυετή πείρα στην αντιμετώπιση απλών και περίπλοκων περιστατικών, καθώς και τον πλέον σύγχρονο ιατροτεχνικό εξοπλισμό. Επιπρόσθετα, ο Οργανισμός με το δίκτυο των Νοσηλευτηρίων και Κέντρων Υγείας που διαθέτει, προσφέρει στους ασθενείς την δυνατότητα άμεσης παραπομπής σε ιατρό ή επαγγελματία άλλης ειδικότητας μέσα στο ίδιο Νοσηλευτήριο, τόσο για τη διάγνωση όσο και για την ολιστική αντιμετώπιση των παθήσεων.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ στο www.shso.org.cy και βρέστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Οργανισμού, τα Νοσηλευτήρια, τα Κέντρα Υγείας, τις Δομές Ψυχικής Υγείας, το προσωπικό κα και διευθετήστε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση το ραντεβού σας.

Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – 22603000

Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ – 22405000

Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού – 25801100

Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – 24800500

Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου – 23200000

Γενικό Νοσοκομείο Πάφου – 26803100

Νοσοκομείο Τροόδους – 25806700

Νοσοκομείο Πόλις Χρυσοχούς – 26821800