Άλλη μια διάκριση για τη Φαρμακοβιομηχανία REMEDICA

Η φαρμακοβιομηχανία Remedica, κατέκτησε για ακόμη μια χρονιά, το  Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Βιομηχανικών Προϊόντων με προσωπικό περισσότερο από 50 άτομα που διοργανώνει το Υπουργείο Ενέργειας και Βιομηχανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Remedica απασχολεί προσωπικό πέραν των 800 ατόμων  και εξάγει το 96%  των φαρμακευτικών προϊόντων της.

Το βραβείο που αποτελεί αναγνώριση της ποιοτικής προσφοράς φαρμακευτικών προϊόντων της Remedica, παρέλαβε o  Ανώτατος Εκτελεστικός Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το χαρτοφυλάκιο της Remedica  αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα για ανθρώπινη χρήση. Προσφέρει προϊόντα που ανήκουν σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες, όπως φάρμακα για τον καρκίνο, αντινεοπλασματικοί και ανοσοτροποποιητικοί παράγοντες, ορμονικά σκευάσματα για συστημική χρήση, φάρμακα παθήσεων κυκλοφορικού συστήματος και άλλα. Τα φαρμακευτικά προϊόντα της Remedica διανέμονται σε περισσότερες από 160 χώρες, μέσω επιλεγμένου δικτύου τοπικών αντιπροσώπων. Η Remedica έχει λάβει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειες της να βελτιώσει την ανθρώπινη ζωή και να διασφαλίσει την ποιότητα στο πλαίσιο της ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορίας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμάκων υψηλής ποιότητας για ανθρώπινη χρήση:

Ως εταιρεία εξαγωγών η Remedica, έχει βραβευτεί 8 φορές από την κυβέρνηση της Κύπρου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει λάβει 3 Ευρωπαϊκά βραβεία, 2015, 2018,2019 ως μία από τις 10 καλύτερες εταιρείες εξαγωγών/εισαγωγών σε όλη την Ευρώπη. Επιπρόσθετα, Το 2010 στα βραβεία επιχειρήσεων IMH η εταιρεία ανακηρύχθηκε η καλύτερη βιομηχανία, ενώ το 2017 αναγνωρίστηκε η καλύτερη  νικήτρια του Όμιλου Ascendis Health.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Ενώ σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 300 φαρμακευτικά προϊόντα.