ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙA – Ο Άγιος Θέρισσος γιορτάζει!

Στα 32 χρόνια της λειτουργίας του, το Κέντρο μας πρωτοπορεί στην Διαγνωστική Ιατρική, παρέχοντας υπηρεσίες μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας

Του Αγίου Θέρισσου (ή Θύρσου) σήμερα, 14 Δεκεμβρίου. Είναι ο Άγιος που έδωσε το όνομά του στο Ιατρικό μας Κέντρο. Ο Άγιος Θέρισσος βρίσκεται στην κατεχόμενη Καρπασία λίγο μετά την Γιαλούσα, στον δρόμο προς το Ριζοκάρπασο. Κάθε γιορτή Αγίου θυμίζει στον καθένα μας κάτι από την ιστορία και τις παραδόσεις μας, είτε αυτές είναι προσωπικές, είτε είναι συλλογικές.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο ιδρυτής του Αγίου Θέρισσου Δρ. Θύρσος Ποσπορής αποφάσισε να δώσει το όνομα του Αγίου στο Ιατρικό μας Κέντρο.

Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι στα 32 χρόνια της λειτουργίας του,  το Κέντρο μας πρωτοπορεί στην Διαγνωστική Ιατρική, παρέχοντας υπηρεσίες μαγνητικής και αξονικής τομογραφίας.

Ο Άγιος Θέρισσος ξεχωρίζει σε όλη την Κύπρο γιατί διαθέτει από τους εμπειρότερους ιατρούς στην διαγνωστική ιατρική, ακτινολόγους και τεχνολόγους που ειδικεύονται στην πιο προηγμένη τεχνολογία. Γι’ αυτό το λόγο είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του με αυθημερόν ανταπόκριση στις παραπομπές για διάγνωση.

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Μαγνητικής Τομογραφίας «Άγιος Θέρισσος» βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά στο χώρο της διαγνωστικής ιατρικής γιατί βασίζεται στην υγεία και την ποιότητα.

Ο Δρ. Θύρσος Ποσπορής, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής, δηλώνει χαρακτηριστικά πως «όταν δημιουργήσαμε τον Άγιο Θέρισσο, έγνοια μας ήταν ο επισκέπτης, ο ασθενής. Από τότε μέχρι σήμερα, σχεδόν κάθε οικογένεια της Κύπρου έχει απευθυνθεί σε μας δείχνοντάς μας εμπιστοσύνη. Η «αυθημερόν εξυπηρέτηση, με τεχνολογική υπεροχή» παραμένει η σταθερή μας αξία».

  • Επιθυμείτε να προγραμματίσετε ηλεκτρονικά επίσκεψη στον Άγιο Θέρισσο;

Κάντε κλικ https://ayiostherissos.eu/kleiste-rantevou/

 14 Δεκεμβρίου 2021