Οι μοτοσικλετιστές της Remedica στον αγώνα κατά του καρκίνου

Mεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική εκδήλωση «RemeRiders», από την εταιρεία Remedica και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Με σύνθημα «Οδηγούμε για τη Ζωή», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση «RemeRiders», από την εταιρεία Remedica και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Η εθελοντική ομάδα μοτοσικλετιστών της εταιρείας Remedica ένωσε τις δυνάμεις της με οργανωμένα σύνολα μοτοσικλετιστών και άλλους μοτοσικλετιστές, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, στέλνοντας το μήνυμα ότι στον αγώνα κατά του καρκίνου είμαστε όλοι μαζί.

Οι μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν στον χώρο στάθμευσης της μαρίνας του St. Raphael, απ’ όπου ξεκίνησε η πορεία και κατέληξε στον μόλο Λεμεσού, όπου ακολούθησε εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων μουσικό πρόγραμμα με τους ταλαντούχους μουσικούς Άγγελο Αυγουστή, Μαρία Θεοδότου και την ορχήστρα τους. 

Η κοινωνική υπευθυνότητα αποτελεί για τη Remedica έναν βασικό άξονα γύρω από τον οποίο σχεδιάζει και πραγματοποιεί δράσεις, με απώτερο στόχο να μοιράζεται τις επιτυχίες της με την κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργεί και αναπτύσσεται, προσφέροντας στον άνθρωπο, στην παιδεία, στον αθλητισμό και στο περιβάλλον.