«Λεμέσια 2022»: Άρχισε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τη

μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού

Ο Δήμος Λεμεσού εξαγγέλλει την πραγματοποίηση των «Λεμεσίων 2022» και προσκαλεί ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία, ομάδες και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς να δηλώσουν συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.    

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν υποβληθούν μέχρι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022. Λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους και την αίτηση μπορούν να εξασφαλιστούν από το Αθλητικό Γραφείο

του Δήμου Λεμεσού αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή καλώντας στο τηλέφωνο 25 884524.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις των Λεμεσίων θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις της πανδημίας και τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «ΛΕΜΕΣΙΑ» η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που έχει πλέον καταστεί θεσμός, συμπληρώνουν φέτος 23 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα, τόσο της πόλης

όσο και ολόκληρης της Κύπρου. Διατηρώντας το υψηλό επίπεδο των προηγούμενων χρόνων και με την προσθήκη ακόμη περισσότερων αθλημάτων, η μεγαλειώδης αθλητική γιορτή υπόσχεται να προσφέρει και αυτή τη χρονιά ένα μοναδικό θέαμα που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.