Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου

Στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2022 – 25, προχώρησε ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος κατά την Γενική Συνέλευσή του, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, Πρόεδρος είναι ο Μίλτος Μιλτιάδους, Αντιπρόεδρος Έλενα Μυλωνά, Γραμματέας Ανδρέας Λοιζιάς, Β΄Γραμματέας Χρυσάνθη Ανδρέου, Ταμίας Κρίστης Κολοκασίδης, Β΄Ταμίας Έλενα Κογκορόζη, Μέλος Χρίστος Σιαθάς, Μέλος Δημήτρης Κυπριανού, Μέλος Δέσποινα Μιχαήλ, Μέλος Χριστιάνα Καραγιώργη, Μέλος Στέλιος Χατζηγεωργίου, Μέλος Νικολέτα Νικολάου, Μέλος Μάριος Πιριπίτσης, Μέλος Νίκη Παπανδρέου, Μέλος Γιάννης Ζαμπάς, Μέλος Παναγιώτης Φειδίας, Μέλος Μαρία Τσιβίκα, Μέλος Ηλέκτρα Χριστοφή, Μέλος Φίλιππος Phillips και Μέλος Νεόφυτος Νεοφύτου.

Όπως αναφέρεται, στην Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ, απηύθυναν χαιρετισμό η Χριστίνα Φλουρέντζου, Διευθύντρια του Τμήματος Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρία, εκ μέρους του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και η Εκτελεστική Διευθύντρια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, Δρ. Ανδρούλα Ελευθερίου, εκ μέρους του Προέδρου της ΔΟΘ, Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Θαλασσαιμίας και Επίτιμου Προέδρου του ΠΑΣ, Πάνου Εγγλέζου.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ, Μίλτος Μιλτιάδους, παρουσίασε τον απολογισμό για τα πεπραγμένα του απελθόντος ΔΣ ενώ παρουσιάστηκαν δεδομένα και ρυθμίσεις που αφορούν τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στα άτομα με Θαλασσαιμία στο ΓεΣΥ από τον Διευθυντή του ΟΑΥ, Ανδρέα Παπακωνσταντίνου.

Στο δεύτερο μέρος της ΓΣ έγινε η καθιερωμένη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΣ, παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και επαναδιορίστηκε ο ελεγκτικός οίκος που επιμελείται των επίσημων οικονομικών καταστάσεων.