Αρχή νέα εποχής για τη φαρμακοβιομηχανία Remedica

H Remedica τα τελευταία χρόνια διανύει ήδη μία νέα εποχή, έχει αυξήσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών της, έχει επεκταθεί σε πολλές χώρες στο σύνολο 163, έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο φαρμάκων και συνεχίζει ν’ αναπτύσσεται ραγδαία.

Η νέα χρονιά μας βρίσκει μ’ ένα νέο λογότυπο. Η σταθερή αξία της Remedica, το χαρακτηριστικό γράμμα R, χαίρει μεγάλης αναγνωρισιμότητας, παραμένει ίδιο, στην ίδια απόχρωση του φούξια όπως ίδιες και αναλλοίωτες παραμένουν και οι αξίες της εταιρείας.

Οι τρεις δακτύλιοι που την πλαισιώνουν αντιπροσωπεύουν τους τρεις άξονες που κινείται η εταιρεία όπως είναι, οι ανταγωνιστικές τιμές, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει. Τρεις άξονες που αποτελούν τη χρυσή συνταγή για να συνεχίσει η εταιρεία να προσφέρει έναν υγιέστερο κόσμο κατά ένα αειφόρο τρόπο.   Το νέο λογότυπο της εταιρείας, που σηματοδοτεί και τη νέα της ταυτότητα, θα αρχίσει να εμφανίζεται άμεσα σε όλο το επικοινωνιακό υλικό και στις συσκευασίες των προϊόντων της.

H REMEDICA ατενίζει το μέλλον και συνεχίζει να παραμένει πρότυπο επιχειρηματικής αντίληψης και δημιουργικής προσφοράς. Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή όχι μόνο της φαρμακοβιομηχανίας αλλά και των επιχειρήσεων, έχοντας πάντα τη συναίσθηση της ευθύνης για την προσφορά στον τομέα της Υγείας αλλά και της κοινωνίας.

Σε δήλωση του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Remedica, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου ανέφερε ότι «η Remedica τα τελευταία χρόνια έχει μπει σε μία νέα τροχιά, την οποία θα επισφραγίσει το νέο λογότυπο.» Ενώ συμπλήρωσε ότι «Μία Κυπριακή εταιρεία με αξιοσημείωτη παγκόσμια παρουσία, αναπόφευκτα θα οδηγηθεί στην αναζωογόνηση της εταιρικής της ταυτότητας.»

Η Remedica είναι μια φαρμακευτική βιομηχανία με έμπρακτη στήριξη στην κοινωνία, στην πολιτεία, στις ευπαθείς ομάδες και σε όσους χρήζουν βοηθείας. Έχει μακρά ιστορία στην κοινωνική προσφορά αλλά ιδιαίτερα το 2020 λόγω της κατάστασης του κορονοϊού εσώκλεισε στο στρατηγικό της σχέδιο με αύξηση 100% την οικονομική συνεισφορά της στην κοινωνία.