Ο Ερυθρός Σταυρός τίμησε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου για την κοινωνική προσφορά του

Ο κ. Μάριος Μισιρλής, εκπρόσωπος του «Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου», παρέλαβε τιμητική πλακέτα

Το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου» τίμησε ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, για την εισφορά του ύψους 30,000 ευρώ, στον Κλάδο Λεμεσού, με στόχο τη στήριξη των πρωτοβουλιών του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, ο κ. Μάριος Μισιρλής, εκπρόσωπος του «Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου», παρέλαβε τιμητική πλακέτα και ενημερώθηκε για το πολύπλευρο έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

H πρόεδρος του Κλάδου Λεμεσού κα Ολίβια Παπαδάκη εξέφρασε εγκάρδιες ευχαριστίες προς το «Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου», επισημαίνοντας ότι η γενναιόδωρη αυτή εισφορά ενισχύει σημαντικά τα προγράμματα του Κλάδου Λεμεσού, δίνοντας του τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερα άτομα που έχουν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέρος της εισφοράς των 30,000 ευρώ χρησιμοποιήθηκε για την αγορά 30 τροχοκαθισμάτων, ενώ το υπόλοιπο ποσό θα δαπανηθεί για την ετοιμασία των 500 χριστουγεννιάτικων πακέτων αγάπης, τα οποία θα δοθούν στο πλαίσιο  του προγράμματος κοινωνικής πρόνοιας, του Κλάδου Λεμεσού.