Ανθρωπιστική βοήθεια προς το λαό της Ουκρανίας απέστειλε η Medochemie

Πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, ανέλαβε η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie.

Η ανταπόκριση της Κυπριακής Φαρμακοβιομηχανίας ήταν άμεση και σε συντονισμό με τους αρμόδιους φορείς της χώρας, απέστειλε φαρμακευτική βοήθεια προς την Ουκρανία, συνολικής αξίας 0.5 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ενέσιμα αντιβιοτικά, τα οποία η Ουκρανία χρειάζεται κατεπειγόντως για την κάλυψη των αναγκών ασθενών και τραυματιών, οι οποίοι βρίσκονται στη δίνη του πολέμου βιώνοντας τις δραματικές συνέπειες του.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα, έχουν ήδη διανεμηθεί από το γραφείο και αποθήκες της Medochemie στο Κίεβο, σε όλα τα νοσοκομεία.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης επεσήμανε σε δήλωση του, ότι είναι χρέος όλων, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ο Ουκρανικός λαός δοκιμάζεται άδικα, σε ευθυγράμμιση με την παγκόσμια κοινότητα, να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες, δείχνοντας έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας. Η εταιρεία μας κινητοποιήθηκε και ανέλαβε δράση από την πρώτη στιγμή, αποστέλλοντας σημαντική φαρμακευτική βοήθεια, προκειμένου να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες στα νοσοκομεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άποψη των άλλων

Του Δρος Γιώργου  Πισιάρα* Κανένας δεν μπορεί να συμφωνεί μαζί σας συνεχώς, ούτε κι εσείς κατανοείτε πάντα τους άλλους. Αν περιμένετε απο τους γύρω σας...
×